zonnepanelen – Sharp ND-Q245F 2017

De aansprekende, zwarte Sharp ND-Q245F zonnepanelen zijn beoordeeld in optimale testomstandigheden met een zonne-efficiëntie van 15 procent. Hoewel dit niet het hoogste rendement van de zonnepanelen wij Beoordelingen nog altijd een respectabele standaard in de zonne-industrie.

Overzicht

Deze panelen zijn voorzien van cellen van polykristallijn silicium met een cover van gehard glas en een maximale energie-output van 245 watt.

Deze zonnepanelen zorgen voor een zonne-rendement van 15 procent, dat is vrij goed. Daarnaast krijg je een maximaal vermogen spanning van 29,3 volt een maximaal vermogen stroom van 8,36 ampère en 60 cellen per module.

De Sharp ND-Q245 modules zijn gebouwd om de volgende afmetingen: 64,6 inches lang, 39,1 inch breed, 1,8 inch diep, en elke module weegt 41,9 pond. Ze lopen goed in temperaturen van 40 graden onder nul tot 194 graden C. Deze panelen zijn veerkrachtig genoeg om vrij aanzienlijke gevolgen behandelen en kan hagel dat is 1 centimeter in diameter rond wordt geslagen door de wind van maximaal 52 mph weerstaan.

De panelen kunnen worden gereinigd door gewoon regenwater, hoewel je ze veel schoner kan maken (en dus hun maximale efficiëntie te behouden) door ze te reinigen met water en zeep. Er zijn redelijk geprijsd tools op de markt die je kunt gebruiken om elk paneel schoon met de hand af te vegen, of u kunt een gemechaniseerd wassen systeem dat water en zeep sprays kopen en spoelwater op elk paneel om ervoor te zorgen dat vuil, vuil, bladeren en andere materialen niet mar het uiterlijk van uw panelen en, erger nog, vermindering van hun vermogen om elektrische energie op te wekken.

Wanneer u deze panelen koopt, krijg je de garantie van 10 jaar voor het product materialen en vakmanschap van Sharp. Dat betekent panelen kunnen worden vervangen of vast wanneer zij zijn vastgesteld defect zijn of niet meer werken op basis van hun geadverteerde normen als de problemen ontstaan ​​door de schuld van de koper.

Je krijgt ook Sharp’s 25-jaar beperkte garantie dat een bepaald niveau van vermogen zorgt ervoor dat. Je gegarandeerd 90 procent van de minimale vermogen voor 10 jaar en 80 procent van het minimale vermogen voor de resterende 15 jaar. Dat veronderstelt dat de panelen zijn geïnstalleerd en onderhouden goed, niet blootgesteld aan abnormale voedingsspanningen of spanningspieken en niet verplaatst van het huis waarop zij oorspronkelijk werden geïnstalleerd.

Deze panelen worden in de United State en Japan, maar worden geacht Amerikaanse gemaakt, hetgeen een belangrijke overweging voor veel consumenten. Ze bieden een gezonde wattage, een redelijk goede zonne-efficiëntie en een betrouwbare garantie.