zwemspa’s – H2X Swim Spa 2017

H2X Swim Spas zijn ontworpen om een ​​breed scala aan toepassingen, zoals persoonlijke fitness, revalidatie, en familie plezier en ontspanning te bieden. Een merk onder de Master Spas zakelijke familie, H2X zwemspa modellen handhaven van de dezelfde kwaliteit vervaardigen van haar moederbedrijf is bekend geworden voor.

Opgericht in 1996 en is gevestigd in Fort Wayne, IN, Master Spas is Spa Zoek Certified – een van de in de hot tub industrie verleende meest prestigieuze onderscheidingen – en heeft ook de Touch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau. Met betrekking tot de kwaliteit en innovatie, zijn bepaalde modellen werden aangehaald als een “Best Buy” door Consumers Digest voor hun totale combinatie van waarde en prijs. Master Spas werd ook uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in 2002 door Ernst & Young naar ontwikkelingen binnen de hot tub industrie.

Energie-efficiëntie; H2X zwemspa’s zijn ontworpen om het hele jaar door worden gebruikt in elk klimaat. Om dit doel te bereiken, zij omvatten strenge normen met betrekking tot het behoud van energie – het maken van de modellen kosten effectief te bezitten en exploiteren, alsmede milieuvriendelijk.

Deze focus op energie-efficiëntie aanwezig is over de hele linie, met zwemspa’s ontworpen om warmte en lagere stookkosten te besparen. H2X modellen zijn voorzien van Icynene schuim, een milieuvriendelijke sproeischuim die vaak wordt gebruikt in de woningbouw en utiliteitsbouw. Het meest opvallend is, behoudt zijn isolerende eigenschappen voor het leven van de spa, waardoor het veel beter dan minder isolatie, zoals urethaan, die naar verluidt de helft van de isolatiewaarde kan verliezen na twee jaar. Daarnaast Icynene ook bestand tegen schimmels en algen en bevat geen schadelijke verbrandingsgassen uitstoten.

Laag onderhoud; Een andere eigenschap die alle H2X modellen is het polymeer materiaal dat in de constructie van de spa plint. Het aanbieden van de uitstraling van echt hout, plint is verkrijgbaar in vier unieke stijlen: Portabello [sic], Espresso, Walnut Grove and Driftwood. Elke kamer heeft een authentiek uitziende houtnerf die gemakkelijk wordt gereinigd met een doek en tuinslang, waardoor het vrijwel onderhoudsvrij.

Top modellen; Hier is hoe een aantal van de belangrijkste modellen H2X vergelijken, waaronder unieke voordelen en aanpassingen beschikbaar voor elk.

Therapool D; Begonnen klein, de Therapool D is gespoten spa zwemmen en fitness H2X’s. Het bevat 54 RVS jets en drie Flow stream Swim Jets. Relatief compact in termen van totale omvang, het bezit 1.060 liter water en meet 8 voet door 11 voet, die het mogelijk maakt om gemakkelijk in de meeste recreatiegebieden, binnen of buiten. Dit model is ontworpen in de eerste plaats voor de weerstand uit te oefenen, met een opmerkelijke 60-inch diepte. Het is bij uitstek geschikt voor roeien en krachttraining en wordt compleet geleverd met een oefening kit en ingebouwde RVS oefening bar.

Optionele upgrades behoren de Deluxe Fusion BT Sound System, dat een docking station voor uw iPod of andere digitale muziekspeler is voorzien, evenals een ingebouwde FM-radio en een USB-poort voor het aansluiten van andere media-apparaten. Naast entertainment opties, kan Wi-Fi worden toegevoegd om afstand te bedienen spafuncties via een speciale app. Ten slotte kan geavanceerde water opties voor het beheer van de spa te zuiveren, terwijl het verlaten van het water gevoel schoner en zachter dan de standaard filtratie.

Trainer 15; De midrange van H2X producten wordt vertegenwoordigd door de Trainer 15. Het meten van 180 centimeter in lengte en 94 inch breed, standaard modellen worden geleverd in een diepte van 51 inches. Een “deep-versie” voegt een 9 duim op dat voor een totaal van 60 inch in de diepte. Het biedt plaats aan maximaal 1620 liter water en bevat 43 RVS jets en vijf watervallen.

Ontworpen om dingen te bieden diverse als de totale fitness en familie-entertainment, de Trainer 15 is uniek in dat het omvat Velocity Injector Plate-technologie. Deze vooruitgang verbetert verluidt prestaties met betrekking tot jets zwemmen met 45% in vergelijking met standaard modellen door de invoering van negatieve druk rond de jet gezicht, door het systeem efficiënter te trekken water.

Net als bij de Therapool D, beschikbare upgrades zijn onder andere luxe sound system, Wi-Fi en geavanceerde water management. Bonus apparatuur kan worden toegevoegd, waaronder een roestvrijstalen hometrainer of loopband.

Trainer 19; Top van de lijn door elke standaard, de Trainer 19 van H2X is de ultieme combinatie van fitness en vrijetijdsbesteding in een zwemspa. Het is het enige model in deze lijn dat de spa scheidt van het zwembad, zodat u twee verschillende watertemperaturen voor elke stand te houden.

Het meten van 231 inches lang en 94 duim breed, het is ook verkrijgbaar in twee verschillende dieptes: 51 inch standaard en een 60-inch deep-versie. De Trainer 19 bevat 2010 liter water en is voorzien van 48 roestvrijstalen hydrotherapie jets en vijf watervallen.

Net als bij alle andere eenheden, kan dit model worden uitgebreid met premium opties die deluxe sound system, Wi-Fi-controle en Mast3rPur Waterstaat omvatten. Bonus-apparatuur is ook beschikbaar, waaronder een roestvrijstalen hometrainer, loopband en luxe covers.

Conclusie; Met prestatieverbeterende technologieën, ingebouwde energie-efficiëntie, lage onderhoudskosten en diep versies beschikbaar voor twee van haar vier zwemspa modellen, Master Spas blijft een unieke combinatie van betaalbaarheid en high-end fysieke fitness met de H2X productlijn bieden.